Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

INCENDIU în comuna Șugag: Un bărbat a dat foc la două case în satul Arți. Nu s-a putut interveni cu autospeciale de stingere la fața locului

Publicat

incendiu casa Pompierii din Sebeș au fost solicitați sâmbătă dimineața să intervină la un incendiu izbucnit  la o casă în satul Arți, comuna Șugag. Din primele informații se pare că focul a fost intenționat, iar un bărbat și-ar fi incendiat propria locuință.

Acesta nu s-a oprit doar la o casă și a mai dat foc la încă o locuință din sat. Din primele informații, pompierii din Sebeș au ajuns pe jos până în la  fața locului, fiind un cătun din comuna Șugag, nu s-a putut ajunge cu autospecialele de stingere până la case.

Locuințele au ars în proporție de 80%. Pompierii care sunt la fața locului încearcă să limiteze efectele, astfel încât flăcările să nu se extindă și în zonele vecine.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit sâmbătă, la ora 10.01, în loc. Arți, com. Șugag, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două case de locuit. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șugag. Intervenția a fost îngreunată de drumul greu accesibil. Ca urmare a acestui eveniment au ars: la prima locuință – casa de locuit în totalitate pe o suprafață de aproximativ 100 mp, un aragaz, mobilă, bani și două cazane de țuică, iar la a doua locuință – casa de locuit pe o suprafață de circa 150 mp, o mașină de spălat, un televizor, o moară de măcinat și o motocoasă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax