Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO- UPDATE: INCENDIU în Poșaga de Sus, după ce un localnic a încercat să scape de un cuib de viespi

Publicat

Un incendiu a izbucnit marți după-amiaza, în localitatea Poșaga de Sus din Munții Apuseni. Flăcările au mistuit două adăposturi de animale și o bucătărie de vară, toate construite din lemn, după ce proprietarul a vrut să ardă un cuib de viespi.

UPDATE: Pagubele produse de incendiu se apropie de aproximativ 55.000 de lei.

Potrivit primelor informații de la ISU Alba, Detașamentul de pompieri Câmpeni intervine în cooperare cu detașamentul din Turda (ISU Cluj) cu trei autospeciale de stingere. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

UPDATE 2: Au ars două adăposturi de animale, o anexă gospodărească (bucătărie de vară), toate construite din lemn (aproximativ 50 mp) și aproximativ 1.500 kg de fân.

Cauza o reprezintă mânuirea necorespunzătoare a unei surse de foc deschis, respectiv proprietarul a vrut să ardă un cuib de viespi.

Intervenția a fost foarte dificilă din cauza distanței foarte mari față de subunitățile de intervenție, drumului greu accesibil și lipsei surselor de apă. În ciuda acestor aspecte, prin intervenția pompierilor s-a reușit salvarea a două case de locuit din apropiere și a unei anexe gospodărești.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, incendiul s-a extins și la o a doua șură și la o bucătărie de vară aflate în apropiere. Au fost suplimentate forțele de intervenție cu echipaje de la Detașamentul Turda, Detașamentul Aiud și Garda Câmpeni.

Se intervine cu două autospeciale de la Câmpeni, o autospecială de la Aiud și două autospeciale de la Turda. Incendiul este localizat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax