Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Munţii Apuseni. Adăpost de animale din comuna Poiana Vadului, distrus de flăcări

Publicat

incendiu Un adăpost de animale de pe raza localităţii Stăneşti, în comuna Poiana Vadului din Munţii Apuseni a fost distrus de flăcări. Incendiul a fost anunţat la 112 duminică seara şi au intervenit pompierii din Cîmpeni.

Potrivit ISU Alba, Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit duminică, la ora 20.59, în localitatea Stănești, comuna Poiana Vadului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost de animale).

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Vadului.

Intervenția a fost îngreunată de drumul foarte greu accesibil și de lipsa surselor de apă. Ca urmare a acestui eveniment a ars adăpostul de animale, pe o suprafață de aproximativ 250 mp, confecționat din cărămidă și acoperit cu plăci de azbociment, a transmis ISU Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax