Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Munţii Apuseni: Adăpost de animale mistuit de flăcări, după un trăsnet, la Cîmpeni

Publicat

trasnet Un adăpost de animale a fost mistuit de flăcări, sâmbătă, în localitatea Valea Caselor, lângă Cîmpeni. Incendiul a pornit de la un trăsnet, iar pompierii nu au mai reuşit să salveze proprietatea, din cauza faptului că au fost anunţaţi prea târziu. Pagubele au fost estimate la valoarea de 27.000 de lei.

Potrivit ISU Alba, Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit, la ora 20.43, în localitatea Valea Caselor, pe strada Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost de animale), proprietatea lui V.N.

Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD.

Din cauză că incendiul a fost anunțat foarte târziu, au ars adăpostul de animale confecționat din lemn și acoperit cu plăci de azbociment în totalitate (circa 80 mp), două tone de plante furajere, 10 mc de material lemnos și 100 bucăți de plăci de azbociment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax