Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | Incendiu într-o pădure din Costeşti, în Munţii Apuseni. Pompierii din Câmpeni au fost chemaţi să intervină

Publicat

Pompierii din Câmpeni şi voluntarii din localitatea Poiana Vadului au fost chemaţi să intervină, sâmbătă după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie.

Flăcările au cuprins o suprafaţă de litieră de pădure de pe raza localităţii Costeşti, comuna Poiana Vadului.

UPDATE: O suprafață de aproximativ 1,5 hectare de vegetație uscată și litieră a fost arsă, fără să afecteze coronamentul. Nu se cunoaște cauza exactă a producerii incendiului.

Potrivit ISU, pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit sâmbătă, la ora 14.55, pe raza loc. Costeşti, com. Poiana Vadului, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi litieră, ce se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 0.5 ha. S-a intervenit cu 2 autospeciale de stins incendii şi mijloace de primă intervenţie, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Vadului, incendiul fiind lichidat în circa 2 ore. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii deschise.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax