Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: INCENDIU într-un apartament de pe strada Arnsberg din Alba Iulia. O țigară lasată aprinsă putea produce o tragedie

Publicat

foc

Duminică în jurul orei 16 20 detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru stingerea unui posibil incendiu la un apartament din municipiu de pe strada Arnsberg.

O țigară lasată nesupraveghetă pe balcon a dus la aprinderea unor materiale textile și a unui scaun dintr-un apartament de pe strada Arnsberg din Alba Iulia.

Incendiul minor produs de țigara lasată nesupravegheată a fost stins rapid de pomperii detașamentului Alba Iulia, care au intervenit cu două autospeciale. Din fericire focul nu a produs alte pagube și nu s-a extins în apartament.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ana Maria

    duminică, 16.09.2018 at 18:10

    Focul a fost stins de vecini inaintea sosirii pompierilor!! Am fost acolo,proprietarul a fost scos afara din casa deoarece dormea in fumul acela imens, cu ajutorul vecinilor a fost stins focul cauzat de tigara lasata pe banca balconului! Nu a fost „stins de pompieri”!

    • Cristian Panu

      duminică, 16.09.2018 at 18:48

      Mulțumim pentru informare. Este de salutat spiritul civic al vecinilor care au avut intervenit în cauză. Ziarul Alba24, lucrează cu informațiile oficiale primite de la Inspectoratul Situații de Urgență. Ne bucură când cititorii ne transmit informații suplimentare legate de un eveniment. O seara cât mai bună!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax