Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu la acoperișul Postului de Poliție din Mihalț. A ars locuința de serviciu de la etaj

Publicat

smurd pompierii

Acoperișul clădirii Postului de Poliție din Mihalț a luat foc, marți dimineața în jurul orei 02.30. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ISU Blaj și în mai jumătate de oră incendiul a fost lichidat. Potrivit IPJ Alba, a fost afectată doar locuința de serviciu de la etaj și nu au fost înregistrate victime.

Cauza exactă a producerii incendiului va fi stabilită de ISU.

Citeşte şi Pagube de 15.000 de lei după INCENDIUL de la Postul de Poliţie Mihalţ. Focul a pornit de la un scurtcircuit

UPDATE: Garda de Intervenţie Blaj a acţionat cu două autospeciale pentru stingerea incendiului, care s-a manifestat la etajul sediului, fiind afectată o suprafaţă de câteva zeci de metri, inclusiv din acoperiş, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Unirea” Alba. Urmează ca specialiştii să stabilească cu exactitate ce anume a provocat incendiul, nefiind exclus, din primele cercetări, să fi fost din cauza unei prize suprasolicitate.

Purtătorul de cuvânt al IPJAlba, comisar Luminiţa Prodan, a precizat, că în locuinţa de serviciu se aflau un agent şi soţia acestuia, de altfel incendiul fiind anunţat chiar de către poliţist.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax