Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendiu devastator la o casă din comuna Lupșa. Focul s-a extins și la o anexă din apropiere

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_7

Știrea inițială: Statia de pompieri Cîmpeni a intervenit, joi, în jurul orei 21.00, cu două autospeciale de stingere pe bază de apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul acoperișului unei locuințe în localitatea Hădărău, comuna Lupșa.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au precizat că nu sunt înregistrate victime.

UPDATE1: Când au ajuns pompierii militari la fața locului incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei camere a locuinței, dar și la nivelul acoperișului, pompierii militari au reușit să localizeze incendiul fără să mai existe posibilitatea de extindere, se intervine în continuare pentru lichidarea acestuia. (Sursa ISU Alba)

UPDATE2. Potrivit ISU Alba, se intervine în continuare pentru lichidarea unor focare. Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 160 mp la nivelul locuinței și aproximativ 20 mp la o anexă gospodărească(șopron). Cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax