Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO: Pagube de 60.000 de lei după INCENDIU la acoperișul unui bloc de locuințe din Teiuș

Publicat

foc

Vineri, acoperișul unui bloc din orașul Teiuș a luat foc. Pompierii din Aiud, în colaborare cu SVSU Teiuș au fost chemați să intervină pentru stingerea incendiului. Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 60.000 lei iar cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spații deschise.

Prezent la locul incendiului prefectul Mirel Dănuț Hălălai a declarat că situația este sub control iar acum ISU Alba împreună cu SVSU Teiuș lucrează la lichidarea incendiului.”Nu sunt victime omenești iar pagubele au fost limitate” a mai precizat prefectul de Alba.

La ora 18,03 ISU Alba a anunțat că incendiul a fost lichidat.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit vineri, la ora 17.00, pe str. Octavian Goga din loc. Teiuș, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe.

Pompierii militari au acționat cu trei austospeciale de intervenție, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul și structura portantă a blocului (5 mc de lemn, 180 mp de tablă, 80 mp de fibră de sticlă), bitum pe o suprafață de aproximativ 260 mp.

În incendiu au fost afectate de apă și două apartamente. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 60.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spații deschise.

 

 

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax