Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: INCENDIU la acoperișul unui restaurant din Aiud. 35 de oameni aflați în clădire s-au autoevacuat

Publicat

incendiu noaptea

Un incendiu a izbucnit vineri seara în jurul orei 22.00, la acoperișul unui restaurant din municipiul Aiud. În local se aflau la momentul izbucnirii focului circa 35 de persoane, clienți ai restaurantului și angajați, care s-au autoevacuat. Pompierii din Aiud au intervenit pentru stingerea focului cu două autospeciale.incendiu

„Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul acoperișului unei societăți comerciale din municipiul Aiud”, a transmis ISU Alba.

incendiu

La intervenția pompierilor incendiul a fost localizat, iar în jurul orei 22,30 a fost stins. Focul a cuprins aproximativ 40 mp din acoperiș care a ars pe structura din lemn cu plăci bituminoase. Nu au fost înregistrate victime.  Nu au fost semnalate alte probleme deosebite în desfășurarea intervenției.

Potrivit ISU Alba, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic/căldura transmisă prin contact sau radiație de la horn la materialele combustibile din jurul acestuia.

Sursa foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax