Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la Aiud. Un camion a fost cuprins de flăcări, pe strada 1 Decembrie din oraş, Pompierii au fost chemaţi să intervină

Publicat

pompier

Pompierii din Aiud au fost chemaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe o stradă din oraş. Este vorba despre un camion ce a fost cuprins de flăcări. Incidentul a fost semnalat pe strada 1 Decembrie din oraş.

Din primele informaţii, camionul de 7,5 tone era parcat în momentul în care a fost observat incendiul. Nu era încărcat cu marfă şi nu a fost rănită vreo persoană. Incendiul ar fi izbucnit de la un posibil scurtcircuit la motor.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, “Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină sâmbătă, la ora 14.04, pe str. 1 Decembrie din municipiul Aiud, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un camion. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a incendiului, au ars acumulatorii camionului. Pagubele produse se ridică la circa 1.000 lei, iar cele salvate la aproximativ 10.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la acumulator electric defect”.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax