Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE INCENDIU la Alba Iulia: Cadavrul carbonizat al unei persoane descoperit de pompieri, într-un garaj care a luat foc

Publicat

Un incendiu a izbucnit marți dimineața, în Alba Iulia, în jurul orei 07.00. Din primele informații un garaj ar fi fost cuprins de flăcări. 

Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin pompierii din Alba Iulia cu două autospeciale de stingere și cu o autospecială SMURD.

UPDATE 07.13: În interiorul garajului a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei persoane. Potrivit pompierilor din Alba Iulia cel mai probabil este vorba despre o persoană fără adăpost care locuia în anexa incendiată. Incendiul a fost lichidat au mai precizat pompierii.

UPDATE 07.15: Potrivit surselor alba24.ro, cadavrul persoanei desoperite era atât de carbonizat, încât nu s-a putut stabili momentan, dacă era bărbat sau femeie. Acesta a fost descoperit sub o plapumă.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax