Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la anexa unei case din localitatea Teleac. Pagubă de 3000 de lei după ce o afumătoare a fost distrusă de flăcări

Publicat

casa arsa, incendiu Un incendiu s-a produs duminică după-amiaza în localitatea Teleac din comuna Ciugud.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit duminică, la ora 17.40, pe str. Principală din localitatea Teleac, comuna Ciugud, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești, proprietatea lui M.A.

Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Au ars acoperișul anexei gospodărești confecționat din lemn pe o suprafață de aproximativ 15 mp și circa 20 kg de slănină. Pagubele au fost estimate la valoarea de 3000 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– se interzice folosirea afumătoarelor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, șuri, remize, sub șoproane sau lângă materiale combustibile;

– afumãtorile se confecționeazã din zidării de cărămidã și se vor amplasa independent de celelalte construcții din gospodărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax