Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu la Baia de Arieş. Flăcările au cuprins gospodăria unui cetăţean

Publicat

Pompierii din Cîmpeni au intervenit, vineri, începând cu ora 16.43, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o şură dintr-o gospodărie din Baia de Arieş.

Potrivit ISU Alba, incendiul a fost localizat şi nu au fost victime omeneşti. În şură se aflau baloţi de paie şi alte bunuri ale proprietarilor.

Gospodăria se află pe strada Republicii din Baia de Arieş, proprietatea lui D.L. La faţa locului, pompierii militari s-au deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Baia de Arieş, care au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Au ars acoperişul anexei gospodăreşti confecţionat din lemn cu învelitoare de azbociment pe o suprafaţă de circa 100 mp, 4 tone de fân, 6 mc de cherestea depozitată în şură, un utilaj de debitare a lemnului (abrigt), un polizor, o moară de cereale, o maşină de debitat şi instalaţia electrică. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 120.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 8.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric la un cablu electric cu izolaţia deteriorată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax