Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la BISERICĂ, lângă Vinţu de Jos, în localitatea Inuri. Pagube de 10.000 de lei de la un scurtcircuit

Publicat

lumanari biserica Pompierii din Sebeş au fost chemaţi să intervină, joi dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la biserica din localitatea Inuri, comuna Vinţu de Jos. Din primele date, forţele de intervenţie au fost chemate după ce personalul lăcaşului de cult a observat fum care ieşea din zona podelei, în interiorul bisericii.

Potrivit ISU Alba, incendiul a fost localizat. Nu sunt persoane rănite.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Șebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit joi dimineață, la ora 8.58, pe raza locslităţii Vințu de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un lăcaș de cult – Biserica Ortodoxă Inuri.

Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vințu de Jos.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars podeaua de lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp, covoare, mobilier, sfeșnice și parțial iconostasul bisericii confecționat din lemn.

Pagubele au fost estimate la valoarea de aproximativ 10.000 de lei. Incendiul a pornit de la un scurticuit la instalaţia de iluminat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– nu utilizați aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații;

– nu folosiți siguranțe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitați instalația electrică folosind mai multe aparate simultan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. enorias

    joi, 17.12.2015 at 18:32

    Mai oameni buni….dar ce se intampla ???
    Doar de cateva zile a venit un colonel obez si ne-a impuiat capul cu prostii… Cand am intrebat ce trebuie sa facem CONCRET…nu a stiut sa ne spuna…Parca zicea ca il cheama Felix Laurentiu…
    Cat mai are de gand statul roman sa pastreze in functii asemenea oameni precum colonelul ala care doar abera….???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax