Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de 200.000 de lei după INCENDIU la bucătăria unei case din Alba Iulia, în cartierul Ampoi 3

Publicat

Pagube de 200.000 de lei în gospodăria unui albaulian, după un incendiu. Mai multe bunuri din bucătăria casei sale au fost distruse de flăcări ce au pornit de la un scurtcircuit.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit, sâmbătă, pe strada Petre Ispirescu din municipiu (cartier Ampoi 3), pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei case de locuit, proprietatea lui F.V.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars aparatură electrocasnică, mobilier și instalația electrică. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 200.000 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

– nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

– nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax