Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: INCENDIU la coşul de fum al unei case din Alba Iulia. Pompierii, chemaţi să intervină

Publicat

pompieri

pompieri isu incendiu noaptea_1Un incendiu a izbucnit joi seara la o casă din Alba Iulia, pe strada Bucureşti. Potrivit ISU Alba, flăcările au cuprins coşul de fum al locuinţei.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit joi seara, la ora 22.35, pe strada București din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case de locuit, proprietatea lui C.V.

Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars în jurul coșului de fum – rigips și vată minerală, 10 bucăți de țiglă și s-a deteriorat zugrăveala din cameră și un geam termopan.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

Coşurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

Coşurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax