Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | INCENDIU la Cugir: Gospodărie cuprinsă de flăcări, pe strada Vasile Alecsandri. Pompierii au fost chemaţi să intervină

Publicat

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara la Cugir, pe strada Vasile Alecsandri. O casă şi o şură au fost cuprinse de flăcări. Pentru stingerea incendiului, pompierii voluntari au avut nevoie de sprijinul ISU, astfel că au fost chemaţi să intervină forţele de intervenţie din Sebeş. Pagubele se ridică la circa 180.000 de lei.

UPDATE: Incidentul s-a petrecut la imobilul cu nr. 43 de pe strada Vasile Alecsandri. În jurul orei 20.20, acesta fusese localizat de pompieri. Au fost afectate acoperişul casei şi anexa gospodăriei.

UPDATE 2: Incendiul a izbucnit la o anexă gospodărească (șură, bucătărie și atelier), proprietatea lui Ț.N. Din cauza materialelor combustibile depozitate, incendiul s-a dezvoltat foarte rapid, extinzându-se şi la acoperişul casei de locuit. La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta pe toată suprafaţa anexei gospodăreşti şi pe o parte din acoperişul casei de locuit. S-a intervenit cu două autospeciale de stins incendii, iar SVSU Cugir a intervenit cu 3 autospeciale. Ca urmare a incendiului, au ars acoperişul anexei gospodăreşti (şură, bucătărie şi atelier) pe o suprafaţă de aproximativ 124 mp şi bunurile din acestea, acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn şi acoperit cu ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp şi un autoturism dezafectat. Au mai fost afectate acoperişurile a două anexe gospodăreşti vecine pe o suprafaţă de circa 10 mp fiecare. Pagubele produse se ridică la circa 180.000 lei, iar cele salvate la aproximativ 490.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu este un aparat electric de tăiat (flex) fără respectarea normelor de lucru.

Vedeţi mai multe fotografii pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax