Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE-FOTO: Două case din Scărișoara au fost făcute scrum într-un incendiu. Pompierii nu au putut interveni la timp

Publicat

incendiu, isu, pompier

Două locuinţe din satul Negreşti, comuna Scărişoara din Alba au fost au distruse, marţi dimineaţă, în urma unui incendiu și asta pentru că drumul greu accesibil în zonă a împiedicat deplasarea pompierilor într-un timp optim. Locuințele au fost făcute scrum.

Potrivit ISU Alba, incendiul s-a manifestat pe aproximativ 60 mp la una dintre locuințe, iar la cealaltă locuință pe aproximativ 30 mp. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurt circuit la instalația electrică.

„Stația de pompieri Cîmpeni intervine cu două autospeciale și o autoșenilată pentru stingerea unui incendiu generalizat izbucnit la două  locuințe din sat Negești comuna Scărișoara. Accesul auto se poate realiza până la 1,5 km de locuințe ceea ce face ca intervenția” a transmis ISU Alba marți dimineața. 

 

incendiu, isu, pompier

Nu sunt înregistrate victime.

incendiu, isu, pompier

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax