Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: INCENDIU la fabrica de mobilier de baie Savini Due din Sebeș. Pagube de 400.000 de lei, de la un scurtcircuit electric

Publicat

pompieri

pompieri isu incendiu noaptea_3Hala unei societăți comerciale din Sebeș, de pe strada Augustin Bena, care produce mobilier, a fost cuprinsă de flăcări, vineri seara. Pagubele au fost estimate la valoarea de 400.000 de lei.

Este vorba despre hala de producție a societății Savini Due din Sebeș, societate care se ocupă cu fabricarea mobilierului de baie. Potrivit ISU Alba au ars în jur de 60 de mp, incendiul a fost localizat și se lucrează la stingerea lui.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit în 17 iunie, la ora 22.26, pe strada Augustin Bena din municipiul Sebeș, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hala de producție a unei societăți comerciale cu profil de confecționare a mobilierului de baie.

Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars două cabine de vopsit, produse finite din pal și MDF, instalații electrice și de ventilare din zona cabinelor de vopsit și s-au deteriorat panouri și grinzi din lemn din componența acoperișului.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 400.000 lei, cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind un scurtcircuit la un cablu de la tabloul de comandă a unei cabine de vopsit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cosmin

    sâmbătă, 18.06.2016 at 03:15

    Care 23.30 ?? Sunteti informati gresit. Undeva pe la 22.15 mai degraba…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax