Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | INCENDIU la Ighiel: O anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au fost chemați să intervină

Publicat

incendiu micesti autobus Detașamentul de Pompieri din Alba Iulia a fost chemat să intervină, luni, în jurul orei 16.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Ighiel. 

Din primele informații, focul a cuprins o anexă gospodărească (afumătoare) din localitatea Ighiel. 

Pompierii militari au acționat  cu două autospeciale de stins incendii.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină luni, la ora 15.40, în localitatea Ighiel, comuna Ighiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (afumătoare), proprietatea lui Ț.C.

Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ighiu.

Ca urmare a incendiului, au aproximativ 5 mp de scândură, care acoperea afumătoarea și circa 20 de kg de slănină, pagube evaluate la circa 100 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– se interzice folosirea afumãtoarelor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, șuri, remize, sub șoproane sau lângã materiale combustibile;

– afumãtorile se confecționeazã din zidãrii de cãrãmidã și se vor amplasa independent de celelalte construcții din gospodãrie.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax