Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: INCENDIU în Lancrăm la un atelier auto. Acoperișul și mai multe bunuri distruse de flăcări

Publicat

collage Pompierii din Sebeș au fost chemați să intervină în noaptea de luni spre marţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe raza localității Lancrăm.

Focul a izbucnit la acoperișul unui atelier auto.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit în data de 24 ianuarie, la ora 2.17, în localitatea Lancrăm, pe strada Veche, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui atelier auto, proprietatea lui C.F.

Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 100 mp și alte bunuri depozitate în pod. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă o scânteie electrică produsă la un cablu electric cu izolația deteriorată.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 15.000 de lei.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax