Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu la marginea unei păduri de la Colţeşti, comuna Rimetea. Au ars aproape două hectare de lizieră

Publicat

Pompierii din Alba au intervenit de duminică după-amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Colţeşti, comuna Rimetea. Potrivit ISU Alba, focul a cuprins o suprafaţă de lizieră de pădure de pin.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii de la Detaşamentul Aiud. Echipa a intervenit înainte ca focul să se extindă şi la coronamentul arborilor. Flăcările au mistuit doar vegetaţie uscată din zonă.

La locul incendiului au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, “Detaşamentul de Pompieri Aiud a fost solicitat să intervină în data de 21.04.2013, la ora 13.38, în localitatea Colţeşti, comuna Rimetea pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Pompierii militari au intervenit cu mijloace de primă intervenţie în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rimetea. În incendiu au ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 2 hectare şi 0,15 hectare litieră. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă un foc deschis în spaţii deschise.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. moderatorul de serviciu

    duminică, 21.04.2013 at 21:44

    @Pilu,@Silviu, multumim de observatie. Scuze. Am corectat

  2. Razvan

    joi, 25.04.2013 at 23:44

    Primul apel la 112 a fost facut la ora 12, cand focul inca nu era in padure, si cel putin pana la ora 14 nu a ajuns nici un echipaj de pompieri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax