Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la o anexă gospodărească din comuna Unirea. Pompierii au intervint pentru stingerea flăcărilor

Publicat

pompieri

pompieri isu incendiu noaptea_2Un incendiu a izbucnit marți seara în localitatea Unirea la o anexă gospodărească. Potrivit ISU Alba incendiul a fost izolat. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor și pentru stabilirea cauzelor de la care a izbucnit. 

UPDATE: Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, la ora 19.56, în loc. Unirea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (atelier), proprietatea lui F.V.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Unirea. Ca urmare a acestui incendiu, au ars anexa gospodărească, terasa atelierului confecționată din lemn parțial, utilaje (aparatură) de prelucrare a lemnului și metalului și s-au degradat instalația electrică, tencuiala și s-au spart geamurile.

Din cauza radiației termice a fost afectată izolația termică a unui perete pe o suprafață de aproximativ 20 mp a casei vecinului. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum necurățat de funingine.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

  • Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

• Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

• Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea)

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit în data de 25.10.2016, la 10 solicitări medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax