Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Incendiu la o anexă gospodărească din Micești. Pagube de 2.000 de lei, din cauza unui coş de fum neizolat

Publicat

pompier

Pompierii din Alba au fost chemaţi să intervină, joi după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Micești. Potrivit ISU Alba, flăcările au cuprins o anexă gospodărească. 

Din primele informații, focul ar fi cuprins o baracă a unui paznic situată într-o zonă locuibilă dintre Alba Iulia și Micești, mai precis pe drumul ce duce spre pădure. Proprietarul anexei a fost cel care a sunat la 112 după ce a văzut ieșind fum din acoperiș.

Potrivit pompierilor prezenți la fața locului, nu exista pericol ca flăcările să se extindă spre imobilul din apropiere.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a fost solicitat în data de 10.01.2013, de la ora 16.45, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei case de locuit din zona Miceşti, municipiul Alba Iulia. Pompierii militari au acţionat cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă aproximativ 35 minute. În incendiu a ars acoperişul din lemn al construcţiei pe o suprafaţă de circa 12 mp, tavanul şi un perete din lemn pe circa 14 mp şi instalaţia electrică, toate în valoare de aproximativ 2 000 lei. Cauza de izbucnire a incendiului o constituie neprotejarea termică a coşului metalic de fum al sobei de încălzit, faţă de tavanul din lemn pe care îl traversa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax