Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Incendiu la o casă din Costești, comuna Poiana Vadului. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Publicat

Pichetul de pompieri din Cîmpeni a intervenit, miercuri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Costești, comuna Poiana Vadului. 

O echipă ISU a făcut cercetări la faţa locului, pentru stabilirea cauzei izbucnirii focului. Nu au fost semnalate victime.

Au ars acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de 24 mp, confecţionat din lemn şi azbociment şi o bucătărie de vară, de 8 mp.

Pompierii au intervenit pentru a preveni extinderea focului și la celelalte bunuri din casă.

Vă prezentăm comunicatul ISU Alba:

„Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit ieri, la ora 15.10, în loc. Costeşti, com. Poiana Vadului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case locuit, proprietatea lui L.G. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment de aproximativ 24 mp şi o anexă gospodărească (bucătărie de vară) confecţionată din lemn de circa 8 mp, în totalitate. Pagubele produse se ridică la circa 30.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 50.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum amplasat necorespunzător, faţă de materialele combustibile din jur”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax