Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu la o casă de locuit din Roşia Montană. Pagube de 60.000 de lei

Publicat

Pompierii au intervenit, miercuri seara, începând cu ora 23.45, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Roşia Montană. Flăcările au cuprins o casă de locuit din localitate.

Un incendiu a izbucnit aseară, la ora 23.45 la o casă de locuit, proprietatea lui M.C., de pe strada Principală din Roşia Montană. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă Pichetul de pompieri din Câmpeni şi un echipaj al Serviciului Vocuntar pentru Situaţii de Urgenţă din Roşia Montană. Aceştia au intervenit cu două autospeciale de stins incendii.

Flăcările au ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de circa 80 mp, mobilier, aparatura electrocasnică şi tâmplăria casei. Au fost protejate, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 60.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă o sobă cu acumulare de căldură (teracotă), în apropierea căreia se afla un perete placat cu lambriuri de lemn.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paul

    sâmbătă, 11.02.2012 at 00:04

    incendiul a fost declansat de la un scurt la instalatia electrica 😛

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax