Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendiu la o casă din Aiud. Pompierii au reuşit să protejeze bunuri în valoare de 500.000 de lei

Publicat

masina interventie pompieri

Pompierii din Aiud au intervenit, duminică dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din municipiul Aiud. Incidentul s-a petrecut pe strada Gabriel Bethlen, iar pagubele au fost estimate la 1.000 de lei. Din primele concluzii de la faţa locului, incendiul a pornit de la un foc deschis în spaţii închise.

Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină duminică dimineaţa, la ora 07.54, în municipiu, pe str. Bethlen Gabor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la casă de locuit, proprietatea lui P.G. Pompierii militari au intervenit cu 1 autospecială de stins incendii. În incendiu au ars o canapea şi îmbrăcăminte. Pagubele produse se ridică la circa 1.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 500.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii închise.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax