Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la o casă din Albac. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Publicat

Pompierii din Cîmpeni au intervenit marți dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de pe raza comunei Albac.

Incendiul a izbucnit de la soba din locuință. Din primele cercetări, peretele pe care era pusă soba era confecționat din lemn, iar, din cauza căldurii, s-a încins și a luat foc. Pompierii au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să producă alte pagube.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, „Pichetul de Pompieri Câmpeni a fost solicitat la orele 08.52, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Albac. Pompierii militari au deplasat la locul intervenţiei o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi au stins incendiul după circa 50 de minute. În incendiu a ars un perete interior din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 6 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă efectul termic al unei sobe cu acumulare de căldură asupra materialelor combustibile din imediata apropiere (perete lemn).”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax