Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la Bucerdea Grânoasă. Acoperișul unei case s-a făcut scrum

Publicat

foc

Pompierii din Blaj au fost chemaţi să intervină, luni seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din Bucerdea Grânoasă. Ca urmare a acestui incendiu, a ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Pompierii au acţionat cu două autospeciale. Potrivit ISU Alba, incendiul a fost localizat, astfel încât să fie evitată extinderea la alte proprietăţi.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj a intervenit luni, la ora 21.09, în localitatea Bucerdea Grânoasă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui B.E. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bucerdea Grânoasă.

Ca urmare a acestui incendiu, a ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Valoarea pagubelor a fost estimată la 1.000 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

  • Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

  • Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

  • Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax