Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | Incendiu la o casă din Căpâlna, comuna Săsciori: Pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Publicat

ac

Un incendiu a izbucnit sâmbătă în jurul orei 13.30, la o casă din satul Căpâlna, comuna Săsciori, județul Alba. Pompierii din Garda Sebeș au fost solicitați să intervină la fața locului pentru stingerea flăcărilor.

Casa care a izbucnit în flăcări se află pe strada Principală, proprietate al lui C.V. Incendiul a pornit de la un scurt circuit electric la un cablu defect sau neizolat. Pagubele produse se ridică la suma de 10.000 lei. Au ars acoperișul casei, o anexă, o șură  din lemn și țiglă, aproximativ 3 mc de lemne, haine, ustensile electrice. Incendiul s-a extins şi la doi vecini. Unuia i-a distrus magazia de lemn unde avea lemne și unelte, o bucătărie de vară și acopoerișul din lemn și țiglă de la o cameră lipită de bucătăria de vară. Celui de-al doilea vecin i-a fost afectat acoperișul și polistirenul care izola peretele din spate al casei, pe o suprafață de 7 mp.

Pompierii de la Garda Sebeș alături de voluntarii de la SVSU Săsciori au intervenit cu două autospeciale.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, “Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină sâmbătă, la ora 13.22, în localitatea Căpâlna, comuna Săsciori, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (şură), proprietatea lui C.V. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săsciori.

În incendiu au ars acoperişul anexei gospodăreşti (şură) confecţionat din lemn şi ţiglă, circa 3 mc de lemne, haine şi unelte electrice.

Incendiul s-a propagat şi la doi vecini. Unuia dintre vecini i-a ars: magazia de lemne (unde avea depozitat lemne şi unelte electrice), o bucătărie de vară şi acoperişul confecţionat din lemn şi ţiglă a unei camere lipite de bucătăria de vară.

Celui de-al doilea vecin i-a fost afectat aproximativ 1 mp din acoperiş şi polistirenul care izola peretele din spatele casei de locuit pe circa 7 mp.

Pagubele produse se ridică la circa 10.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 310.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. make

    sâmbătă, 25.01.2014 at 18:26

    Acolo nu a fost tot superstingatorul OPRISA ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax