Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la o casă din Gârbova de Jos. Proprietarul, la spital, cu arsuri la nivelul feţei

Publicat

foc

Un bărbat a fost rănit şi o cameră din casa acestuia a fost distrusă într-un incendiu, joi după-amiaza, la Gârbova de Jos. Au intervenit pompierii din Aiud, cu două autospeciale, dar şi o ambulanţă SMURD. Incendiul a pornit de la un aparat electric improvizat, iar pagubele sunt în valoare de aproximativ 3000 de lei.

UPDATE: Potrivit pompierilor, o persoană a suferit arsuri la nivelul feței și a fost scoasă de localnici din casă, înainte de sosirea pompierilor. Aceasta a primit îngrijiri de prim ajutor de la personalul SMURD aflat la fața locului și va fi transportată la spital.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit pe strada Gheorghe Asachi din localitatea Gârbova de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui T.T. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Un bărbat în vârstă de 86 ani a fost transportat la spital.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars mobilierul și instalația electrică din camera de zi. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un aparat electric cu improvizații.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

– nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

– nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax