Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu la o casă din localitatea Purcăreți, comuna Pianu. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Publicat

Pompierii au intervenit miercuri după-amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Purcăreți, comuna Pianu. Potrivit ISU Alba, flăcările s-au extins și la o anexă a gospodăriei.

La fața locului s-a deplasat de urgență Garda de Intervenție Sebeș. Focul a izbucnit la o casă construită din lemn, veche, iar ulterior s-a extins și la un grajd din apropiere, în care nu se aflau animale.

Nu au fost semnalate victime.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, „Garda de pompieri Sebeş a intervenit ieri, la ora 15.05, în localitatea Purcăreţi, comuna Pianu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, proprietatea lui I.P. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. Ca urmare a incendiului, au ars casa de locuit confecţionată din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp, o anexă gospodărească confecţionată din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, mobilier şi materiale depozitate. Pagubele produse se ridică la circa 70.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă jarul căzut din sistemele de încălzit (sobă).”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax