Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Incendiu la o casă din localitatea Sălciua. O femeie în vârstă de 81 de ani a decedat

Publicat

ac

Pompierii au intervenit în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, la un incendiu izbucnit pe raza localității Sălciua de Sus. O femeie de 81 de ani aflată în casa cuprinsă de flăcări nu a mai putut fi salvată.

Flăcările au cuprins imobilul cu numărul 82 din localitate, unde locuia Viorica Vasilaș, o femeie în vârstă de 81 de ani. Oamenii legii  au intervenit  pentru salvarea acesteia, dar din păcate femeia a fost găsită fără viață.

Echipajele ISU au intervenit pentru mai bine de două ore, dar, din cauza faptului că focul a fost observat destul de târziu de vecini, imobilul construit din lemn a ars aproape în totalitate.

Pompierii militari au stabilit că focul a pornit de la o sobă lăsată nesupravegheată în camera în care se afla femeia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 4.02.2013, în jurul orei 2.10 poliţiştii Postului de Poliție Sălciua, au fost sesizaţi cu privire la faptul că la locuinţa unei femeie din Sălciua de Sus, a izbucnit un incendiu.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Pichetului de Pompieri Cîmpeni precum şi localnicii.

În urma incendiului locuinţa a ars în proporţie de 70%, iar proprietara acestuia, V.V., de 81 de ani, care se afla în una din încăperile casei, a decedat.

Cadavrul acesteia prezenta urme de arsuri, acesta fiind transportat la morga Spitalului orășenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax