Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de 150.000 de lei după un incendiu, în localitatea Săsciori. Cabană din lemn, distrusă de flăcări

Publicat

foc

Un incendiu a izbucnit joi seara la o casă de locuit confecționată din lemn, aflată pe raza localității Săsciori. Ca urmare a incendiului, cabana a ars în proporție de 90%, pagubele fiind de aproximativ 150.000 de lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un sistem de încălzire defect (un burlan metalic).

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit joi, la ora 21.09, în loc. Săsciori, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană, proprietatea lui B.E.H.

Pompierii militari au acționat cu trei austospeciale de intervenție, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Săsciori.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars cabana în proporție de 90%, acoperișul confecționat din lemn și șindrilă bituminoasă pe o suprafață de aproximativ 180 mp, o central termică, aparatură electrică și electrocasnică, mobilier și instalația electrică.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un sistem de încălzire defect.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).
Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax