Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Incendiu la o casă din municipiul Aiud

Publicat

Pompierii au intervenit, joi seara, din jurul orei 20.30, pentru stingerea unui incendiu la o casă în municipiul Aiud. Potrivit ISU Alba, este vorba despre locuinţa cu numărul 18 de pe strada Ţiglăriei.

Pompierii aflaţi la faţa locului au informat că incendiul nu a fost de amploare şi nu a fost pericol să se extindă. Se putea observa fumul care ieşea din jurul hornului. Nu sunt victime.

UPDATE: Reprezentanţii ISU Alba au spus că pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. Ca urmare a incendiului, a ars tavanul din lemn al bucătăriei pe o suprafaţă de 9 mp. Pagubele produse se ridică la circa 1.000 lei, iar bunurile salvate au fost apreciate la circa 50.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax