Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU la o casă din Ocna Mureș. Pagube de 20.000 de lei din cauza unui scurtcircuit la rețeaua electrică

pompier

Publicat

autospeciala pompieri frontUn incendiu a izbucnit marți dimineața la o casă din orașul Ocna Mureș. Acoperișul imobilului a luat foc, din cauza unui scurtcircuit la un cablu din rețeaua electrică a locuinței. Pagubele au fost estimate la valoarea de 20.000 de lei.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină marți dimineață, la ora 5.15, pe strada Crișan, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui O.C.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ocna Mureș.

Ca urmare a incendiului, au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 70 mp, mobilier, aparatură electrocasnică, îmbrăcăminte și covoare.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 20.000 de lei, iar cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la un cablu cu izolație deteriorată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– nu utilizați aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații;

– nu folosiți siguranțe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitați instalația electrică folosind mai multe aparate simultan.

 

.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax