Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/UPDATE: Două persoane scoase dintr-o casă în flăcări de pompieri aflați în timpul liber, la Zlatna

Publicat

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia, în cooperare cu SVSU Zlatna, acționează vineri seara pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa din orașul Zlatna.

UPDATE: În casa cuprinsă de flăcări se aflau două persoane, care au fost salvate de doi pompieri aflați în timpul liber, ajutați și de polițiștii aflați la fața locului.

 

”Pana la ajungerea forțelor de intervenție la fața locului, doi colegi din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia aflați in timpul liber, sprijiniți de forțele de poliție,  au intervenit prompt și au pătruns în interiorul casei, evacuând victimele. Acestea, un bărbat în vârstă de 50 de ani și o femeie de 60 de ani, au fost transportate la spital cu arsuri de gradul 1 la nivelul feței, intoxicație ușoară cu fum și atac de panică”, au informat reprezentanții ISU Alba.

Incendiul a fost lichidat de pompieri. Focul a distrus mobilierul din 2 camere ale casei.

Știrea inițială: ”Din primele informații incendiul se manifestă în interiorul casei, posibil să fie victime surprinse în locuință”, au informat reprezentanții ISU Alba.

Pompierii intervin cu două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax