Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendiu la o centrală termică pe lemne, în Șard. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Publicat

Un incendiu a izbucnit luni seară, în jurul orei 21.30, în localitatea Șard, la o centrală termică pe lemne. Detașamentul de pompieri Alba Iulia s-a deplasat la fața locului pentru a stinge flăcările.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre cauza izbucnirii incendiului sau pagubele produse.

UPDATE:  Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină aseară, la ora 21.18, în loc. Şard, com. Ighiu, pe str. Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o centrală termică pe lemne, proprietatea lui L.G. S-a intervenit cu 1 autospecială de stins incendii. În incendiu s-au degradat centrala termică, instalaţia din incinta punctului termic (încăperea în care se afla centrala) şi tuburi de legătură din mase plastice. Pagubele produse se ridică la aproximativ 15.000 lei, iar bunurile salvate la circa 200.000 lei Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă doză de aparat (priză) suprasolicitată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax