Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la o gospodărie din Feneș. Un grajd a fost cuprins de flăcări, după un scurtcircuit electric. Pagube de 10.000 de lei

Publicat

incendiu 1Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a fost chemat să intervină, sâmbătă seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Feneș. Pagubele după incendiu au fost estimate la valoarea de 10.00 de lei, iar cauza este un scurtcircuit electric.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit la ora 21.16, în localitatea Feneș, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (grajd), proprietatea lui N.C.

Pompierii militari au acţionat cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Zlatna.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul anexei confecționat din lemn cu învelitoare de țiglă și plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 40 mp și scândură pe o suprafață de circa 10 mp.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric la un conductor electric defect sau cu izolația deteriorate. Pagubele au fost estimate la valoarea de 10.000 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

– nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

– nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax