Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu la o gospodărie din localitatea Dobreşti, comuna Gîrda. Pagube estimate la suma de 440.000 de lei

Publicat

Pompierii au intervenit pentru stingerea un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Dobreşti, comuna Gîrda, pentru mai bine de cinci ore. Din cauza drumului greu accesibil până la locuința situată pe un deal, intervenția Pichetului Cîmpeni a fost dificilă.

Flăcările au cuprins o casă și anexe gospodăreşti, în noaptea de duminică spre luni. Pompierii au fost nevoiți să se deplaseze pe jos până la respectiva locuință, așa că operațiunea de stingere a focului a fost considerabil întârziată.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, „Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit luni dimineaţa, la ora 3.24, în localitatea Dobreşti, comuna Gîrda, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, proprietatea lui D.T.. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gîrda de Sus, intervenind pentru stingere aproximativ 2 ore şi 30 minute.

Intervenţia pompierilor militari a fost îngreunată de drumul greu practicabil.

În incendiu au ars casa de locuit şi anexele învecinate confecţionate parţial din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 160 mp, aparatură electrică şi electrocasnică, mobilă, uşi, geamuri, material lemnos, unelte de tâmplărie, lacuri şi vopsele depozitate în anexe.

Pagubele produse se ridică la circa 440.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 20.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate