Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la o gospodărie din Unirea. Un grajd a fost cuprins de flăcări. Pompierii din Aiud, solicitați să intervină

Publicat

pompier

pompieri2 Detașamentul de Pompieri din Aiud a intervenit duminică după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în localitatea Unirea.

Potrivit ISU Alba, un grajd a fost cuprins de flăcări, în localitatea Unirea. Pompierii au exclus pericolul de propagare a incendiului la vecinătăți. Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit duminică, la ora 14.25, pe strada Traian din localitatea Unirea 2, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui grajd, proprietatea lui C.A. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă.

A ars acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de aproximativ 15 mp, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 750 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax