Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU la o gospodărie din Valea Lungă. Un localnic a rămas fără bunurile depozitate într-un şopron: un utilaj agricol, o barcă şi peste o sută de cauciucuri

Publicat

pompier

autospeciala pompieri front Un localnic din Valea Lungă a rămas fără bunurile depozitate într-un şopron din gospodărie, în urma unui incendiu izbucnit marţi dimineaţa.

I-au fost distruse de flăcări peste 100 de cauciucuri, un utilaj agricol, o barcă şi alte bunuri. ISU Alba urmează să stabilească o cauză probabilă a incendiului şi să fie estimată valoarea pagubei.

Potrivit ISU Alba, în acest caz au intervenit pompierii din Blaj, cu trei autospeciale, alături de voluntarii de la SVSU Valea Lungă. Incendiul a fost anunţat în jurul orei 4.30.

Flăcările au cuprins un şopron din gospodăria unui localnic, iar în urma incendiului au fost distruse 150 de cauciucuri, o barcă, un utilaj agricol, un motofierăstrău, 4 mc cherestea şi aproximativ 200 de baloţi de lucernă.

Revenim cu amănunte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax