Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: INCENDIU la o locuință din Sebeș. O femeie a fost găsită decedată. Au acționat pompierii și Poliția face cercetări

Publicat

Pompierii din Sebeș au fost chemați să intervină, vineri dimineața, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în municipiu. Într-o locuință, după stingerea flăcărilor, a fost găsit cadavrul unei femei.

Din primele date, flăcările au cuprins o locuință pe strada Valea Frumoasei. Pompierii acționează cu două autospeciale de stingere și una de prim ajutor.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, în interiorul locuinței a fost găsită o femeie de aproximativ 70 de ani, decedată (prezenta rigiditate cadaverică).

Incendiul a fost lichidat. Au ars o sobă și obiecte din mobilier din interiorul unei camere.

UPDATE 1: În acest caz, polițiștii fac cercetări la fața locului și apoi le vor continua în cadrul unui dosar de ucidere în culpă (in rem), pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul femeii.

Potrivit IPJ Alba, ”în jurul orei 9.00, în urma unui apel prin 112, prin care a fost semnalată producerea unui incendiu la o locuință din municipiul Sebeș, polițiștii din Sebeș s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea de cercetări.

Incendiul a fost lichidat de către pompieri, iar în interiorul locuinței a fost identificat cadavrul unei femei, în vârstă de 65 de ani, proprietara locuinței.

La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență, iar acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax