Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: Pagube de 150.000 de lei după INCENDIU la o pensiune din Arieșeni

Publicat

YouTube video

Un incendiu a izbucnit duminică, 25 februarie, la acoperișul unei pensiuni din localitatea Arieșeni. Pompierii din Câmpeni au intervenit, pentru stingerea flăcărilor, cu două autospeciale și opt subofițeri.

Potrivit ISU Alba, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Incendiul s-a produs la Vila „Apuseni” din Arieşeni. Pensiunea are patru apartamente, mai multe camere duble şi un restaurant cu o capacitate de 50 de locuri. Se află la o distanţă de aproximativ 3 km de pârtiile de schi de la Arieşeni-Vârtop.

UPDATE1: Potrivit ISU Alba, Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit duminică, pe strada Principală din localitaea Bubești, comuna Arieșeni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei pensiuni turistice. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție, în cooperare cu Stația de pompieri Ștei din cadrul I.S.U.J. Bihor (au intervenit cu o autospecială de intervenție) și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Arieșeni. Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul pensiunii confecționat din lemn și țiglă și mansarda confecționată în totalitate din lemn pe o suprafață de aproximativ 350 mp, mobilier, lenjerie, 10 televizoare, 9 frigidere, parchet și instalații sanitare.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din jur.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

-. verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

-. coşurile de fum trebuie curăţate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

-. coşurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

Pagubele au fost estimate la valoarea de 150.000 de lei.

sursa foto-video: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax