Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Incendiu la o șiră de baloți de CÂNEPĂ de la Pianu de Jos. Focul a fost pus INTENȚIONAT!

Publicat

Un incendiu a izbucnit luni dimineața, în jurul orei 5, la o șiră de baloți de cânepă din Pianu de Jos, județul Alba. Trei autospeciale ale pompierilor din Sebeș, precum și o ambulanță, s-au deplasat de urgență la fața locului, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba. Nimeni nu a fost rănit.

Baloții aparțineau unei societăți cu profil de procesare a cânepii industriale, care funcționează în zonă. Este vorba despre o investiție olandeză de în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, care deține și cea mai mare plantație de cânepă de uz industrial din România. Este vorba despre aproximativ 450 de hectare.

UPDATE: Focul a fost pus intenționat

ISU Alba a anunțat că în incendiu au ars aproximativ 200 de baloți de cânepă procesată și două tone de semințe și pleavă. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Pagubele au fost estimate la 15.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax