Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | INCENDIU la Sebeș, la o fabrică de mobilă ce aparține omului de afaceri Simone Albani. Pagube de 90.000 de lei, de la un scurtcircuit

Publicat

pompier

incendiu Pompierii din Sebeș au fost chemați să intervină, miercuri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială. 

Din primele informații, incendiul a izbucnit la o anexă în care se afla o centrală termică pe lemne, în incinta unei firme cu sediul pe strada Călărași (către Daia Română).

Potrivit ISU Alba, incendiul a fost localizat, nu există victime şi nici pericol de extindere la alte imobile.

UPDATE: Este vorba despre SC Albani Forex SRL – punct de lucru Sebeş, ce aparţine liberalului Simone Albani, consilier local la Alba Iulia.

„Sunt plecat din ţară, la un client de peste hotare şi am fost sunat de un vecin de la fabrică şi am fost anunţat. Din câte am înţeles, ar fi fost un incendiu la centrala termică din cauza unei defecțiuni. Centrala respectiva se află într-o altă clădire care nu se află în apropierea halei de producție. Nu a fost afectată hala de producţie, doar instalaţiile electrice şi căldura”, a declarat Simone Albani pentru Alba24.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit începând cu ora 20.25, pentru stingerea incendiului.

Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș.

Ca urmare a incendiului, au ars instalația electrică, echipamente și materiale din încăperea în care se afla centrala termică. Pagubele au fost estimate la valoarea de 90.000 de lei, iar cauza probabilă a incendiului este un scurtircuit electric produs la tabloul de distribuţie, ce avea defecţiuni.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– nu utilizați aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații;

– nu folosiți siguranțe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitați instalația electrică folosind mai multe aparate simultan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax