Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU la Sebeş. Pagube de 20.000 de lei după ce au ars mai multe bunuri aflate într-o bucătărie de vară

Publicat

incendiu Un localnic din Sebeş s-a ales cu pagube de 20.000 de lei după un incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri. Flăcările au distrus mai multe bunuri aflate într-o bucătărie de vară, iar incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:18, în municipiu, pe strada Alunelului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la bucătăria unei case de locuit, proprietatea lui O.D.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars aparatura electrocasnică, mobila de bucătărie, parchetul și s-au degradat geamurile și vopseaua de pe pereții bucătăriei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax