Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO | INCENDIU la Şeuşa: Subsolul unei case, cuprins de flăcări. Proprietara a avut atac de panică şi fiul ei a suferit arsuri la picior

Publicat

pompier

Un incendiu a izbucnit miercuri după-amiază în localitatea Şeuşa din comuna Ciugud, la subsolul unei case. Un tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce suferit arsuri la un picior. Acesta a încercat să stingă flăcările până la venirea pompierilor.

Din cauza şocului produs de acest incident, proprietara casei a suferit un atac de panică, însă a refuzat transportul la spital.

ISU Alba a intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD.

UPDATE: Din primele informaţii, incendiul s-a produs din cauza faptului că în subsol erau formaţi vapori de benzină, fiind depozitate materiale inflamabile (vopsele şi un bidon cu benzină). Tânărul de 18 ani a aprins lumina în beci, de la întrerupător şi în acel moment s-a produs un arc electric ce a generat deflagraţia. Tânărul a suferit arsuri la mână şi piciorul stâng şi a fost transportat de SMURD la UPU Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În subsol au ars mai multe bunuri, inclusiv uşa de acces.

foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax