Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: Maşină distrusă în INCENDIU pe Autostrada A1, zona Sebeş-Pianu. Pagube de 23.000 de lei

Publicat

foc

Un autoturism care circula pe Autostradă, între Sebeş şi Orăştie a luat foc în mers. Pompierii din Sebeş au fost chemaţi să intervină, sâmbătă după-amiaza, pentru stingerea incendiului, însă maşina a ars în totalitate.

Incendiul s-a petrecut la kilometrul 315, zona Sebeş-Pianu. Nu au fost persoane rănite. Maşina, un Mercedes clasa A, a luat foc în mers, pe autostradă.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit sâmbătă, la ora 17.30, pe A1 km 315 pe raza localităţii Pianu de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui B.K.

Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars autoturismul în totalitate, două telefoane mobile, bagajele pasagerilor și documentele mașinii, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 23.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect neizolat corespuzător.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax